Αρχή σελίδας
Αναζήτηση
Ανακοινώσεις
Φόρμα επικοινωνίας
Μέγεθος:

Αντίθεση:

Η οργάνωση εκπροσώπησης των ατόμων με αναπηρία στην ελληνική πολιτεία και κοινωνία

Μενού

ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ:

λογότυπo του EDF λογότυπo του EPF

 

Λογότυπα ISO 9001 και UKAS

Κυρίως περιεχόμενο της σελίδας


Πρόσκληση συμμετοχής μαθητών με αναπηρία όρασης στο πρόγραμμα του1ου KΔΑΠ-MEA της ΑΣΤΙΚΗΣ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ»

To 1o KΔΑΠ-MEA της ΑΣΤΙΚΗΣ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ», στο πλαίσιο της δράσης «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.), παρέχει δωρεάν με επιτυχία την τρέχουσα σχολική χρονιά στους μαθητές με οπτική αναπηρία όλων των βαθμίδων, μια σειρά εκπαιδευτικών, αθλητικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων, καθώς και ειδικών θεραπειών (λογοθεραπεία, εργοθεραπεία, φυσιοθεραπεία), όπως επίσης και τη μετακίνηση των παιδιών. Επιπρόσθετα προσφέρει υποστηρικτικές υπηρεσίες τόσο στα παιδιά όσο και στο οικογενειακό και συγγενικό τους περιβάλλον.

Ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς, το 1ο ΚΔΑΠ-ΜΕΑ καλεί τους ενδιαφερομένους να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για τη συμμετοχή του παιδιού τους σε ανάλογες δραστηριότητες, με την προϋπόθεση να υπάρχει διαγνωσμένη οπτική αναπηρία και να έχει υποβληθεί φορολογική δήλωση έτους 2016.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία είμαστε στη διάθεσή σας.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 9531818 κα Βαλσαμάκη Αντωνία, 210 9516139 κα Πανηγυράκη Μαρία

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Εκτύπωση
PDF
Πλήρης οθόνη
Αρχείο ήχου
Αποστολή περιεχομένου με email

Αρχή

Βρίσκεστε: ΑΡΧΙΚΗ » ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ » Ανακοινώσεις » Πρόσκληση συμμετοχής μαθητών με αναπηρία όρασης στο πρόγραμμα του1ου KΔΑΠ-MEA της ΑΣΤΙΚΗΣ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ»
Ο παρόν διαδικτυακός τόπος συμμορφώνεται με τα διεθνή πρότυπα και προδιαγραφές: valid xhtml | valid css | valid wcag | valid wcag

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών της Ιστοσελίδας αυτής διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

© Ε.Σ.Α.μεΑ. 2017 | Όροι & Προϋποθέσεις | Προσωπικά δεδομένα | H πολιτική μας για τα Cookies | Αρχή της σελίδας

Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία, Ελ. Βενιζέλου 236, 16341 Ηλιούπολη, Αθήνα • Τηλ. 210 9949837 • Φαξ: 210 5238967 | Σχεδίαση & Υλοποίηση: europraxis